Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

Υιοθεσία παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια ;

Υιοθεσία παιδιών τώρα και από ομόφυλα ζευγάρια ;

BREFOS

Πληροφορηθήκαμε αυτή την θλιβερή για μας είδηση , αλλά ακόμη θλιβερότερη για τους επινοητές της αλλαγής δια προχείρων  νομοσχεδίων των διαχρονικών νόμων που ο Θεός έβαλε στον κόσμο. 

 

Έχουν ρωτηθεί ποτέ οι ειδικοί παιδαγωγοί από τους νομοθέτες, αν είναι δυνατόν να ανατραφούν τα παιδιά -και με ποιο προσανατολισμό - μέσα σε μια τέτοια συμβίωση;

 Μήπως και η παιδοφιλία (=παιδεραστία) θα νομιμοποιηθεί κατόπιν ;

Για όσουν πιστεύουν στον αιώνιο νόμο του Θεού, σημαίνει πολλά το γεγονός, ότι μέσα στην ιστορία της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης ο Θεός πάντα έδειχνε την άμεση αποδοκιμασία του στο αμάρτημα αυτό. Όχι μόνο σ΄ αυτούς που το διέπρατταν, αλλά και σ΄ αυτούς που το ανεχόταν.

Περιμένουμε να αντιταχθούν στο επινόημα αυτό με κάθε νόμιμο και ευπρεπή τρόπο , όσοι φορείς έχουν σχέση με παιδιά, οικογένειες και  γονείς, με ξεκάθαρη στάση παρά την ηθική που θέλουν να μας επιβάλουν Ε.Ε. και ΕΔΑΔ .

 

Παραθέτουμε την είδηση :

 

Ανοιχτό άφησαν το ενδεχόμενο να μπορούν να αναλάβουν υιοθεσίες παιδιών τόσο ομόφυλα ζευγάρια όσο και μονογεΐκες οικογένειες οι υπουργοί Υγείας και Δικαιοσύνης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης σε κοινή συνέντευξη Τύπου την Τρίτη. Την ίδια στιγμή, το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάνθηκε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει πολιτικές ενώσεις δικαιούνται ίδια συνταξιοδοτικά δικαιώματα με τα ετεροφυλόφιλα παντρεμένα ζευγάρια.

Ο Χάρης Καστανίδης ανέφερε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να δίνεται η δυνατότητα σε οικογένειες να αναλαμβάνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εγκαταλελειμμένα ή κακοποιημένα παιδιά ή παιδιά που βρίσκονται στο όριο παραβατικής συμπεριφοράς, ώστε να μην κλείνονται σε ιδρύματα.

Όπως πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, έχει συσταθεί ήδη επιτροπή από το υπουργείο, προκειμένου να μελετήσει το ζήτημα. Οι προτάσεις της αναμένεται να κατατεθούν άμεσα. Ο στόχος σύμφωνα με τον υπουργό, είναι να σταματήσει το εμπόριο βρεφών, να περιοριστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια κατά τη διαδικασία υιοθεσίας, αλλά και να εξεταστεί το σχετικό δικαίωμα και στους ομοφυλόφιλους.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο ζήτημα της κατοχύρωσης συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων για τα ομόφυλα ζευγάρια. Συγκεκριμένα, με σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάνθηκε τα ζευγάρια του ίδιου φύλου που έχουν συνάψει πολιτικές ενώσεις πρέπει να έχουν τα ίδια συνταξιοδοτικά δικαιώματα με τα ετεροφυλόφιλα παντρεμένα ζευγάρια.

Δικαστές στο Λουξεμβούργο ανέλαβαν να εξετάσουν την υπόθεση ενός Γερμανού πολίτη, του Γιούργκεν Ρόμερ, ο οποίος ζήτησε από τον πρώην εργοδότη του αλλά και από το δήμο του Αμβούργου να ισχύσουν στη σύνταξη του οι φοροαπαλλαγές που ισχύουν για τα παντρεμένα ζευγάρια, μετά τη σύναψη πολιτικής ένωσης με τον σύντροφό του.

Η απόφαση του δικαστηρίου έκρινε ως παράνομη την άρνηση των αλλαγών η σύνταξη του Ρόμερ με την αιτιολογία ότι δεν είναι παντρεμένος, αλλά μόνον εταίρος στο πλαίσιο μιας πολιτικής ένωσης. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «μπορεί να αποτελεί διακριτική μεταχείριση για λόγους σεξουαλικού προσανατολισμού», συμπεριφορά που απαγορεύεται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό συμβαίνει επειδή, βάσει του γερμανικού νόμου περί πολιτικών ενώσεων, «οι ίδιες υποχρεώσεις ισχύουν τόσο για τους εταίρους στο πλαίσιο πολιτικής ένωσης όσο και για τους παντρεμένους συζύγους».

Η απόφαση από το Λουξεμβούργο αποτελεί γνωμοδότηση. Είναι πλέον στο χέρι των γερμανικών δικαστηρίων να την εφαρμόσουν. Όμως το δικαστήριο της ΕΕ αναφέρει πως το περιεχόμενό της «είναι ομοίως δεσμευτικό για άλλα εθνικά δικαστήρια ενώπιον των οποίων εκδικάζονται παρόμοιες υποθέσεις».

Από τις χώρες που συνθέτουν την Ε.Ε, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Σουηδία αναγνωρίζουν τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων

http://tvxs.gr/news

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...