Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

Συγκλονιστική αποκάλυψις του Πειραιώς δια την Κρήτην

Από την εφημερίδα «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», αρ. φύλλ. 1786, 5 Ιουνίου 2009

 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προέβη εις μίαν συγκλονισπκήν αποκάλυψιν, η οποία επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδον κύριον άρθρον του «Ο.Τ.» δια σχεδιασμούς εναντίον της Κρήτης. Ομιλών από το βήμα του Συνεδρίου δια την Ρωμηοσύνην, το όποιον ώργάνωσε το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων εις συνεργασίαν με την Μη Κυβερνητικήν Οργάνωσιν «Ρωμηοσύνη» εις το Πολεμικόν Μουσείο των Αθηνών, απεκάλυψεν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας Τζώρτζ Σόρος εργάζεται δια την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος. Ο Μητροπολίτης είπε ότι ο επιχειρηματίας αυτός έχει αναρτήσει εις την ιστοσελίδα του χάρτην με την Κρήτην ανήουσαν εις ξεχωριστήν Εθνότητα από την Ελληνικήν. Ο «Ο Τ.» απεκάλυψε προσφάτως ότι την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος και την δημιουργίαν ξεχωριστού ανεξάρτητου Κρατιδίου εργάζεται από ετών το θηρίον, το οποίον ευρίσκεται όπισθεν του Εβραϊσμού, ο Διεθνής Σιωνισμός. Από έρευναν, την οποίαν εκάναμε μεταξύ καπεταναίων της Ελληνικής ναυτιλίας, μας είπον ότι εις την Διεθνή ναυσιπλοίαν η Κρήτη φέρεται ως ανεξάρτητον Κράτος, με ιδικόν του χάρτην και ιδικήν του ώρα. Μας είπον ακόμη οι καπεταναίοι των φορτηγών και ποντοπόρων πλοίων ότι ενημερώνονται τόσον δια την ώραν Ελλάδος όσον και δια την ώραν Κρήτης. Τόσον η αποκάλυψις του Μητροπολίτου Πειραιώς, όσον και η αποκάλυψις των καπεταναίων είναι συγκλονιστικοί. Η αποκάλυψις του Μητροπολίτου παραπέμπει εις τας εβραϊκάς ρίζας του Σόρος, ο οποίος, εκτός του ότι γνωρίζει μόνον να κερδίζη εις τα διεθνή χρηματιστήρια, στηρίζει ανοικτά την επιθετικήν πολίτικην των Σκοπιανών εναντίον της Ελλάδος. Η αποκάλυψις των καπεταναίων αναδεικνύει ότι τα ξένα κέντρα αποφάσεων, πού επιβουλεύονται τον Ελληνισμόν, έχουν ήδη προωθήσει τα σχέδια των, υπό την Εθνικήν εγκληματικήν αδιαφορίαν των υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους και των Κυβερνήσεων. Μήπως ήλθε ο καιρός τα κόμματα, η κυβέρνησις και αι υπηρεσίαι να σοβαρευθούν και να ασχοληθούν με τα όσα συμβαίνουν περί την Κρήτην, και τα οποία πολύ συνοπτικώς απεκάλυψε προσφάτως ο «Ο.Τ.»; Εάν επιδείξουν την ιδίαν αδιαφορίαν φοβούμεθα ότι μελλοντικώς θα ευρεθώμεν αντιμέτωποι με το «Κρητικόν ζήτημα».

Ημείς υπογραμμίζομεν ότι την ιδίαν αδιαφορίαν είχον επιδείξει αι πολιτειακοί και πολιτικοί, κομματικοί, πνευματικοί και εκκλησιαστικοί αρχαί δια το Σκοπιανόν και σήμερον ευρισκόμεθα αντιμέτωποι με ένα εθνικόν θέμα, το οποίον «θέριεψε» με ιδικήν μας ευθύνην. Επί εξήκοντα έτη οι πολιτικοί και πνευματικοί μας ταγοί ήσαν αδιάφοροι δια το Σκοπιανόν ζήτημα. Σήμερα «τρέχουν και δεν φθάνουν», προβαίνοντες εις Εθνικάς εκπτώσεις, αι οποίοι πληγώνουν την Ιστορίαν, τον Πολιτισμόν και τους αγώνας των Ελλήνων. Πριν το «Κρητικό ζήτημα» γίνη Σκοπιανόν, οφείλει η πολιτειακή, πολιτική, κομματική και πνευματική ηγεσία να αντίδραση. Προς τούτο θα πρέπη να αποκάλυψη τα κράτη και τα κέντρα, τα οποία θέτουν ζήτημα Κρήτης, να απαγορεύση την αγοράν γης και οικοδομών εις Ευρωπαίους με Εβραϊκάς ρίζας (ιδίως εις τους Γερμανοεβραίους, οι οποίοι κατακτούν την Κρήτην με αγοράς ακινήτων, ακόμη και περιπτέρων). Επιπλέον να απαγορεύση εις την Διεθνή Ναυσιπλοΐαν να χρησιμοποιή χάρτας, εις τους οποίους εμφανίζεται η Κρήτη ως ξεχωριστόν Εθνικόν Κρατίδιον, ή να υπαγορεύση την μετάδοσιν ώρα Ελλάδος και ώρας Κρήτης, διότι η Κρήτη είναι αναπόσπαστον τμήμα της Ελλάδος. Οφείλει, επίσης, να φέρη ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης οιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτονομιστικά συνθήματα υπέρ της Κρήτης και να επιβάλη σκληράς ποινάς άνευ ελαφρυντικού. Τέλος να οργάνωση μίαν υπηρεσίαν, η οποία θα παρακολουθή εις το ιντερνέτ ποίαι χώραι, ποίοι πολίται, ποία διεθνή κέντρα αποφάσεων, ποία επιχειρηματικά κέντρα θέτουν ζήτημα Κρήτης, να τα αποκαλύπτουν, να τροφοδοτούν με ιούς τας ιστοσελίδας των εις το Ιντερνέτ και να τα καταγγέλλουν.

Εις το συνέδριον της «Ρωμηοσύνης» ο Μητροπολίτης Πειραιώς συνεχάρη τον Πατριάρχην Ιεροσολύμων και την Μη Κυβερνητικήν Οργάνωσιν Ρωμηοσύνην δια την οργάνωσιν του συνεδρίου εις μίαν περίοδον, κατά την οποίαν, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ συνηλθεν εις τας Αθήνας και έλαβε μυστικώς αποφάσεις. υπηρετούσα τα ισοπεδωτικά σχέδια της Υπερστοάς και της Παγκοσμίας Τάξεως Πραγμάτων.

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...