Δημοσκόπηση της "Καθημερινής" για απόδοση Ιθαγένειας

Είναι πραγματικά κωμικοτραγικός ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να χειραγωγήσει τους Έλληνες πολίτες για το φλέγον ζήτημα της απόδοσης Ελληνικής Ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες.

Σήμερα εμφανίστηκε έρευνα της Public Issue για λογαριασμό της «Καθημερινής της Κυριακής».
Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, και ενώ:
- 6 στους 10 Ελληνες θεωρούν ότι η μετανάστευση βλάπτει τη χώρα
- το 75% των Ελλήνων θεωρεί τους αλλοδαπούς υπεύθυνους για την αύξηση της εγκληματικότητας και ενώ
- το 88% θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει όριο στον αριθμό αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα και το 60% θεωρεί ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής της,

ως δια μαγείας,

η έρευνα θεωρεί ότι η ελληνική κοινωνία είναι ... διχασμένη για το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο: 45% υπέρ - 45% κατά για το δικαίωμα συμμετοχής τους στις εκλογές και την απόκτηση ιθαγένειας!

Επειδή δε μας αρέσει να μας θεωρούν ΒΛΑΚΕΣ και επειδή θυμόμαστε ότι η έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων προέβλεπε διαφορά μόνο 2,5% δυο βδομάδες πριν απο τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, δε χρειάζεται να ασχοληθούμε περαιτέρω με την έρευνα της εφημερίδας του αγαπητού Τάκη Καμπύλη και των συνοδοιπόρων του.

ΥΓ. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια σημείο της έρευνας είναι η ερώτηση για τον αριθμό των αλλοδαπών που πιστεύεται ότι ζουν στην Ελλάδα!!
Μιλάμε για τέτοια κυβέρνηση-ξεφτίλα που νομοθετεί χωρίς να γνωρίζει καν ποιοι και πόσοι ζουν εντός της επικράτειας της χώρας!!!

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/01/blog-post_7853.html