Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

Ο «μηχανισμός» των παρασίτων


Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα. Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν τον παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει. Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε σήψη.
Φυσικά μέσα σε αυτόν τον «μηχανισμό» των παρασίτων λειτουργούν και συνειδητοί θύλακες των ξένων κέντρων και υπηρεσιών. Ο «μηχανισμός» των παρασίτων σαν σύνολο είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.
Σαν παράσιτα αυτού του «κορμού» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν. Ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. Γιʼ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε βλάκες…
Αυτό λοιπόν το κοινωνικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα των παρασίτων είναι εξ αντικειμένου οργωμένο και οργανωμένο από την κεφαλαιοκρατική ηγεσία των παρασίτων: τους μηχανισμούς της ΑΜΕΣΗΣ εξουσίας του κεφαλαίου: Παρακρατικούς μηχανισμούς και μυστικές υπηρεσίες.
Στη εποχή μας, εποχή των πολυεθνικών και του πλανητικού ιμπεριαλισμού η εξουσία αυτή είναι πλανητική και όχι εθνική, δηλαδή εγχώρια. Και στην κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας είναι ο «αυτοκράτορας» του ιμπεριαλισμού: Οι ΗΠΑ, δηλαδή, το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Ο «μηχανισμός», συνεπώς, των παρασίτων στην Ελλάδα είναι υποταγμένος και καθοδηγούμενος από το πολυπλόκαμο δίκτυο των αυτοκρατορικών μυστικών υπηρεσιών.
Μέσα στο παρασιτικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα δεν υπάρχουν απλώς άπειρα «στελέχη» δικτυωμένα με τις «πρεσβείες» και τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οργανωμένοι, διαπλεκόμενοι θύλακες, με καθοδηγητές και «στρατηγούς».
Πολιτικά πρόσωπα, ιδιαίτερα ικανά στα παιχνίδια της ίντριγκας και των σκευωριών, έχουν εξέχοντα, ηγετικό και οργανωτικό ρόλο.Άλλα από αυτά προβάλλονται σκανδαλωδώς από τα ΜΜΕ και άλλα λειτουργούν στο σκοτάδι, μη προκαλώντας τη διαρκή δημοσιότητα. Αυτά είναι οι «οργανωτές» των παρασκηνίων.
Υπάρχουν οι φανεροί και οι ορατοί αμερικανοτσολιάδες και της «πρεσβείας», υπάρχουν, όμως και οι κρυφοί.
Αν μελετήσει κανείς προσεκτικά την χρόνια πρακτική πολλών κομματικών στελεχών και ηγετικών φιγούρων του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ θα αντιληφθεί πολλά. Ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ
Υπάρχουν, κάποια πρόσωπα, για να μη λέμε ονόματα (είναι επικίνδυνο) που εκπέμπουν από μακριά τα παιχνίδια που παίζουν. Δεν μιλάμε για τους ορατούς αμερικανοτσολιάδες, αλλά για τους αόρατους…
Πώς, λοιπόν, να αποκαλυφθεί ο σχεδιασμός των προβοκατόρικων γεγονότων που ζήσαμε; Είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν ποτέ οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας όταν όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό «κύκλωμα» είναι μέρος αυτών των μηχανισμών. Είναι ποτέ δυνατόν τα ΜΜΕ να προβάλλουν τα «εγχειρίδια» προβοκάτσιας της CIA και την ιστορική εμπειρία;
Φυσικά απέτυχαν,όπως πολύ ορθά επισημαίνει το «Κόκκινο φεγγάρι». Ο ελληνικός λαός έχει από τα πιο ανεπτυγμένα πολιτικό αισθητήρια στον κόσμο. Αντιλαμβάνεται πολλά, όσο και αν προσπαθούν να τον στουπώσουν τα παράσιτα με τις ηλιθιότητές τους.
Αντιλαμβάνεται το αυτονόητο. Ότι δεν μπορεί να υπάρξει, αμέσωςμετά τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου, παναθηναϊκή, για να μη πούμε πανελλαδική κινητοποίηση, χωρίς οργανώσεις σε ετοιμότητα. Όταν ξεσπούν, ΑΜΕΣΩΣ,μετά από τυχαίο γεγονός, χωρίς να έχουν προηγηθεί κινηματικές συγκρούσεις, τέτοια γεγονότα,αυτό προϋποθέτει ετοιμότητα, ότι κάποιοι, δηλαδή, βρισκόντουσαν σε επιφυλακή!!!
Μπορεί να μαζέψει κανείς ξαφνικά, μέσα σε είκοσι λεπτά. δυνάμεις που να κτυπούν οργανωμένα και να καίνε και μάλιστα σαββατόβραδο, χωρίς κάποιοι να βρίσκονται σε επιφυλακή;Εδώ δέκα φίλους δεν μπορεί να τους μαζέψεις, ούτε σε μία ώρα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο!!!
Το επιχειρησιακό σχέδιο ήταν καταστρωμένο και πολλές δυνάμεις βρισκόντουσαν σε επιφυλακή για να κτυπήσουν αμέσως παντού.

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...