Ἱερὰ Ἀρχιεπισκοπὴ Αὐστραλίας: Ψηφίζοντας ΟΧΙ! στοὺς γάμους ἀνθρώπων τοῦ ἰδίου φύλου - διασφαλίζεται τὸ μέλλον τῶν παιδιῶν σας, τῶν ἐγγονῶν σας καὶ τῆς κοινωνίας μας!

oikogeneia 24


Σχόλιο Τ.Ι.: Δεν αρκούν για να ξυπνήσουν συνειδήσεις οι απειλές, οι κατάρες, η αιώνια καταδίκη για όσους αδιαφορούν ή συνευδοκούν τοις «τὰ τοιαῦτα πράσσουσι» (βλ. Σόδομα, Α΄ κεφ Ρωμ. επ, Αποκάλυψη κτλ); Μετάνοια να δώσει ο Θεός, να μην ζήσουμε όσα διαβάζουμε στην πολιτική και εκκλησιαστική ιστορία.
Η Εκκλησία της Ελλάδος τι έχει κάνει για το θέμα;


Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές,

Από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, καλούμαστε από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας, να ψηφίσουμε ταχυδρομικώς, κατά πόσο συμφωνούμε ή όχι να παντρεύονται άνθρωποι του ίδιου φύλου - δηλαδή άνδρας με άνδρα, και γυναίκα με γυναίκα.
Oι συνέπειες της αλλαγής του νόμου του Γάμου θα είναι σοβαρές αλλά και λυπηρές για όλους μας.

1. Αν δεν ψηφίσουμε ΟΧΙ – Θα χάσουμε την ελευθερία του λόγου. Θ’ αλλάξει ο νόμος, κι οι πιστοί θα απειλούνται όταν θα υποστηρίζουν τον παραδοσιακό γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός.

2. Αν δεν ψηφίσουμε ΟΧΙ – Θα χάσουμε την ελευθερία της θρησκείας. Θ’ αλλάξει ο νόμος, όπου τόσο οι κληρικοί όσο και οι διδάσκαλοι δεν θα μπορούν να διδάσκουν ελεύθερα την θρησκεία μας.

3. Αν δεν ψηφίσουμε ΟΧΙ Θα χάσουμε δικαιώματα στα σχολεία. Θ’ αλλάξει ο νόμος, και υποχρειωτικά θα διδάξουν υπέρ της ομοφυλοφιλίας και άλλα ανήθικα μαθήματα.

Οι γονείς δεν θα μπορούν να διαμαρτυρηθούν ούτε να αποσύρουν τα παιδιά τους από τέτοιου είδους μαθήματα.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Στυλιανός, ζητά απ’ όλους εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, να παρακαλούμε την Παναγία μας να προστατεύει όλους τους ανθρώπους από αυτή την παραπλάνηση της αλήθειας, και να ψηφίσουμε ΟΧΙ «ΝΟ» στο ψηφοδέλτιο που θα λάβουμε ταχυδρομικώς.

 

Το φυλλάδιο ΕΔΩ σε εκτυπώσιμη μορφή Pdf

postal cte brochure 01

postal cte brochure 02

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 198 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.