κ. Παυλόπουλε θα τολμήσετε να εκδώσετε τέτοιον άθλιο νόμο που "εκδίδει" και τα 15χρονα;

paylopoylos ekklhsia 01


Μεγάλη συμφορά έπεσε στην δύστυχη Πατρίδα μας στις 10.10.17 με την ψήφιση του Νόμου για την ταυτότητα φύλου, παρά την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως δείχνουν και οι πρώτες στατιστικές.


Ανοιχτή Επιστολή Ελλήνων Πολιτών στον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Μεγάλη συμφορά έπεσε στην δύστυχη Πατρίδα μας στις 10.10.17 με την ψήφιση του Νόμου για την ταυτότητα φύλου, παρά την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως δείχνουν και οι πρώτες στατιστικές.

Επομένως νόμος που δεν εκφράζει την πλειοψηφία του Λαού δεν είναι νόμος. Είναι παράΝΟΜΟΣ νόμος.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα είναι  ΥΠΟ-ΝΟΜΟΣ λόγω της συγγένειας του με την ηθική ακαθαρσία, που η ολοφάνερη διαστροφή της φύσης μετονομάστηκε σε "ισότητα" και "ανθρώπινο δικαίωμα", μπρός στις μεγάλες εξωθεσμικές πιέσεις και στον τρελό χορό των οικονομικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από το νομοθετικό αυτό άλγος.

Τα ψέματα που γράφηκαν στην Εισηγητική Έκθεση μεγάλα, καθώς και στην Έκθεση της λεγομένης Διαβούλευσης που έκρυψε τα χιλιάδες οργισμένα σχόλια της πλειοψηφίας. Η φωνή των ειδικών επιστημόνων καταπνίγηκε.

Η Βουλή λοιπόν δεν εκπροσωπεί τον λαό εδώ. Η Βουλή δεν τηρεί το Σύνταγμα.

Εσείς κ. Πρόεδρε, ο "ρυθμιστής του Πολιτεύματος", που προσωπικά φαίνεστε ότι τηρείτε τους νόμους του Κράτους και τους Νόμους του Θεού, θα τολμήσετε να απλώσετε το χέρι σας να υπογράψετε αυτό το ανοσιούργημα; Ελπίζουμε πώς όχι, διότι ακόμη σας έχει ψηλά ο Ελληνικός Λαός στην υπόληψή του.

Εσείς κ. Πρόεδρε, αν τελικά δειλιάσετε και το υπογράψετε θυμηθείτε και αυτό: Την 28 Οκτωβρίου, όταν θα προσευχηθείτε στην Αγία Σκέπη της Παναγίας μας, αυτή δεν θα ενεργεί πια για όλους μας, λόγω της εθνικής μας αποστασίας από Αυτή!

Έλληνες Πολίτες

 

Πηγή: Άγιος Δημήτριος Κουβαρά

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 153 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.