Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό
18 Απριλίου 2024

Αποκρυφισμός και Εθνικοσοσιαλισμός: Οι Ρούνοι ως μαγικά σύμβολα

rounes 01

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ;

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ & ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ:

ΟΙ ΡΟΥΝΟΙ ΩΣ ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

Τι είναι οι Ρούνοι; Ρούνοι ονομάζονται τα γράμματα-σύμβολα της αρχαίας ρουνικής γραφής, τα οποία θεωρούνται ότι έχουν μαγικές ιδιότητες. Σε άρθρο περιοδικού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ1 με τίτλο «ΡΟΥΝΕΣ: Αρχέγονος Μυστικισμός» διαβάζουμε: 

«Η λέξη ρούνος (rune), με βάση την ινδοευρωπαϊκή ρίζα ru, σημαίνει ψίθυρος, μυστικό. Αυτό συνεπάγεται και από την πρωταρχική χρήση που είχαν: η παράδοση τους ήταν προφορική και μεταδιδόταν από το σαμάνο ή το Δρυίδη στο μαθητευόμενο και μόνο. Έτσι η χρήση των ρουνικών συμβόλων ως μέσο απομνημό­νευσης των εννοιών και των δοξολογιών παρέμενε σε έναν κλειστό ιερατικό κύκλο. Ακόμη, εικάζεται ότι οι ρούνοι που χρησιμοποιούσαν στις τελετές γράφο­νταν σε ξύλο και καίγονταν κατά το τέλος της τελε­τής. Το σύνολο των ρούνων λένε ότι αντιπροσω­πεύει την ιστορία του κόσμου, ή έναν πλήρη κύκλο της ανθρώπινης ζωής, ή του ταξιδιού της ψυχής». 

 

rounes 02

 

Επίσης στην ιστοσελίδα της Α.Μ.Ρ.Α. (Ροδοσταυρική αδελφότητα) διαβάζουμε:

«Ο Κένεθ Μέντοους, (η δύναμη των ρούνων, 1999) πιστεύει πως το μυστικό των ρούνων βρίσκετε στον ήχο, καθώς τα ίδια τα σύμβολα είναι αγγεία - μεταφορείς δυνατοτήτων που, μέσα από την κατάλληλη δόνηση, θα μπορέσουν να ενεργοποιηθούν. Κάθε ρουνικός χαρακτήρας είναι ένα πρότυπο φορέας μιας ισχύος ενέργειας που προηγείται της ουσίας. Είναι ένα αγγείο βασικής δραστηριότητας μέσα στην φύση και μέσα μας, το οποίο όταν ενεργοποιηθεί και απελευθερωθεί δημιουργεί κίνηση. Οι ρούνοι λοιπόν δηλώνουν την πιθανή κίνηση και την μεταμορφωτική αλλαγή των δυνατοτήτων που υπάρχουν στην φύση και μέσα μας. Με άλλα λόγια, οι ίδιοι οι ρούνοι είναι δυνάμεις που δημιουργούν δραστηριότητα. Αν η περιγραφή αυτή σας θυμίζει την αλυσίδα του DNA ή τα αρχέτυπα του συλλογικού ασυνείδητου, τότε δεν κάνετε λάθος...». 

 

rounes 03


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται περί μαγικών συμβόλων με ευρεία χρήση από την παγανιστική θρησκεία αλλά και την μαγεία. Οι Ρούνοι αν και δεν σταμάτησε ποτέ η χρήση τους, εντούτοις έγινε ευρύτερη κατά την περίοδο του ναζισμού. Μεταφέρουμε αποσπάσματα από το προαναφερθέν άρθρο του περιοδικού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ1 με τίτλο «ΡΟΥΝΕΣ: Αρχέγονος Μυστικισμός» (Η μορφοποίηση του κειμένου έγινε από εμάς):

rounes 04

«Τον περασμένο αιώνα έγινε ευρεία χρήση των ρουνικών συμβόλων από τον Ναζιστικό Μυστικισμό και κυρίως από τα Waffen SS τα οποία σε πολλές μεραρχίες τους είχαν για εμβλήματα ρούνους. Το όλο εγχείρημα του Μυστικισμού στο Γ’ Ράιχ το είχε αναλάβει ο Karl Maria Wiligut (ψευδώνυμο) ο οποίος πέραν των άλλων είχε συλλέξει όλες τις ρούνες με τις βαθύτερες έννοιες και νοήματά τους σε ένα βιβλίο. Μετά τον πόλεμο οι ρούνοι χρησιμοποιήθηκαν από διάφορα εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα λευκών αγωνι­στών σε όλο τον κόσμο, δηλώνοντας έτσι καθαρά τον ιδεολογικό προσανατολισμό τους και αντλώντας δύναμη από τα ιδιαίτερα αυτά σύμβολα. Ανάμεσα σε αυτά τα κινήματα μην ξεχνάμε ότι υπήρξε και η Χρυσή Αυγή η οποία στα πρώτα της χρόνια (ακόμα και σήμερα) χρησιμοποίησε το  Wolfsangel   (λυκοπαγίδα) το οποίο θα δούμε και στη συνέχεια.


rounes 05

Επειδή δεν μπορούμε σε ένα άρθρο να αναφερ­θούμε σε όλα τα ρουνικά σύμβολα επιλέξαμε αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί από τα εθνικοσοσιαλιστι­κά κινήματα και έχουν μετατραπεί σε πυρήνες και πνευματικούς στυλοβάτες της Ιδέας μας.


rounes 06

 

Το πρώτο λοιπόν ρουνικό σύμβολο που χρησιμο­ποιήθηκε κυρίως από τους Ναζί και έγινε πασίγνωστο είναι το Sig Rune ή αλλιώς SowiloTo Sowilo ανα­παριστά τον ζωοδότη Ήλιο που νικάει το σκοτάδι και τον θάνατο και είναι το πιο βασικό στοιχείο της φύσηςTo Sig-rune, διπλό, έγινε συνώνυμο των Waffen SS αντικαθιστώντας, στο τέλος, τα δύο απλά S. Επίσης χρησιμοποιήθηκε συστηματικά και από την Χιτλερική Νεολαία, η οποία υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του NSDAP επιδεικνύοντας απαράμιλλο ηρωισμό κατά την τελευταία μάχη του 3ου Ράιχ, την υπεράσπιση του Βερολίνου.

To Algiz αναπαριστά την Άλκη, είδος ελαφιού της Βόρειας Ευρώπης. Αυτός ο ρούνος είναι το σύμβολο της προ­στασίας απ' όλες τις αρνητικές δυνάμεις και της αποτροπήςτου κακού. Έχει χρησιμοποιηθεί από την Εθνική Συμμαχία στις ΗΠΑ και από την λευκή κοινό­τητα της Αφρικής (σαφώς και από τα Waffen ss στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι ρούνοι που θα δούμε σε αυτό το άρθρο).

 

rounes 07

To Wolfsangel (το «δικό» μας) δεν υπάρχει επί­σημα σε κανένα από τα 3 ρουνικά αλφάβητα γιατί είναι πολύ πρόσφατο. Αναπαρι­στά μια παγίδα για λύκους που την χρησιμοποιούσαν οι αγρότες τα παλαιότερα χρόνια για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις τους. Στη θρυλική  2nd SS Panzer Division Das Reich* χρη­σιμοποιήθηκε γι’ αυτό της το συμβολισμό. Κάποιοι στον συμβολισμό της βλέπουν τις δύο όψεις του λύκου (ζωντανού-νεκρού) και κατ' επέκταση της ίδιας μας της φύσης. Εκτός από την Χρυσή Αυγή έχει χρησιμοποιηθεί από πολλά κινήμα­τα σε όλη την μεταπολεμική Ευρώπη.


* Σημ. Εγκόλπιου: Η Μεραρχία αυτή είναι υπεύθυνη για την ολοκληρωτική καταστροφή του Γαλλικού χωριού Oradour-sur-Glane και την σφαγή των 642 κατοίκων του, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στις 10 Ιουνίου 1944. Τόσο πολύ την θαυμάζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που υιοθέτησε το μαγικό έμβλημά της; 


rounes 08

 

Εδώ έχουμε το Tyr (Νορβηγός θεός του πολέμου) ή Teiwaz όπου αναπαριστά τον Θεό Άρη. Απεικονίζει μια λόγχη και είναι καθαρά πολεμικό έμβλημα. Παλαι­ότερα υπήρχε και στις ασπίδες πολεμιστών. Είναι η Τόλμη, η Ανδρεία και το Θάρρος για τη μάχη για το Σωστό και το Δίκαιο. Το πάθος για την Νίκη. Το Tyr προστατεύει τους φυσικούς και πνευματικούς πολεμιστές. Η Τρίτη λέγεται ότι αντλεί το όνομα της από το Tyr.

Τέλος θα δούμε την Othila ή OthalaΜία ρούνα που απεικο­νίζει μια «στέγη» καισυμβολί­ζει την Πατρίδα και το καθήκον μας απέναντι σε αυτή. Είναι ο κληρονομημένος πλούτος (πνευματικός και υλικός) που μας άφησαν οι προγονοί μας και έχουμε την ηθική υποχρέω­ση να διαφυλάξουμε και να μεταφέρουμε με τη σειρά μας στις επόμενες γενεές. Τον ρούνο αυτό τον έχει χρησιμοποιήσει και η παγανιστική θρησκεία OdinismΟι πιστοί της Odinism θεωρούν τους εαυτούς τους ως αντιπρόσωπους της Άριας κληρονομιάς και της πολιτιστικής υπερηφάνειας.

Όπως και σε όλα τα σύμβολα που υπάρχουν ανά τον κόσμο το σημαντικό είναι τι βλέπει ο καθένας μέσα σε αυτά και πως μπορούν αυτά τα μικρά σχή­ματα να δίνουν δύναμη και πίστη σε ολόκληρους λαούς. Στα μάτια των Εθνικοσοσιαλιστών η Σβάστικα και ορισμένες ρούνες δεν είναι μερικά ακόμα σχήμα­τα... Είναι ο Ήλιος που μπορεί να δώσει ζωή σε έναν Αγώνα που για κάποιους φαντάζει μάταιος αλλά για εμάς είναι τρόπος ζωής. Μιας ζωής ταγμένης στα Ιδα­νικά που διαλέξαμε να υπερασπίσουμε με την ίδια μας την ύπαρξη. Είναι το σύμβολο που κοιτάζουμε και με τεταμένη τη δεξιά προσευχόμαστε. Μια προ­σευχή ξεχωριστή... Όχι μίζερη αλλά δυνατή σα φωτιά. Που δεν περιορίζεται στα λόγια αλλά μετου­σιώνεται σε πράξη και έργα. Εκείνη τη στιγμή όλοι οι πρόγονοι μας γίνονται ένα μαζί μας και μας δείχνουν το δρόμο της Θυσίας για το Δίκαιο μέχρι την Τελι­κή Νίκη. Ας κρατήσουμε λοιπόν ψηλά τις σημαίες της Ιδέας μας και ας αγωνιστούμε ώστε κάποια στιγμή τα όνει­ρα μας να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες τους. Πάνος Ηλιόπουλος»

 

rounes 09

 

Επίσης σε παλιότερο Χρυσαυγίτικο περιοδικόσε άρθρο με τίτλο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΡΟΥΝΩΝ Ο Κώδικας του Αρίου Πολιτισμού» διαβάζουμε:

«Ακόμη αρκετοί άνθρωποι γνώριζαν τις α­πλές ρουνικές μεθόδους και συχνά επικα­λούνταν τις μαντικές τους ικανότητες και σε θέματα του δημοσίου και ιδιωτικού συμφέροντος. Απαγορεύτηκαν επίσημα το 1639 από την Εκκλησία προκειμένου να ο­δηγηθεί ο ...διάβολος έξω από την Ευρώπη. Όσοι ενστερνίζονταν την ρουνική γραφή είτε εκτελέστηκαν είτε βασανίστη­καν. Η γνώση και μόνο των ρούνων ήταν αιτία καταδίκης σε θάνατο.

 

rounes 10

 

Αδιαφορώντας για το γεγονός πως αυτός ο "διάβολος" και η γνώση του ήταν η ίδια η Ευρώπη. Ήταν η προγονική κληρονομιά της με όσα μυστήρια ή μη. Ο θάνατος τόσο των ανθρώπων όσο και του ίδιου του αλφάβη­του σήμαινε την αποκοπή και την πλήρη άρνηση της ταυτότητας τουλάχιστον των βορειοευρωπαίων.

Ίσως η λαμπρότερη περίοδος στην ιστο­ρία των ρουνικών μελετών ήταν η αναγέν­νησή τους από τους Γερμανούς μελετητές, με πρωτοπόρους αυτούς της περίφημης "Κοινωνίας της θούλης"3. Μετά από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι ρούνοι για ακόμη μία φορά γνώρισαν τον παραγκωνι­σμό λόγω της σύνδεσής τους με τον Εθνικοσοσιαλισμό και το Κίνημα του Αδόλφου Χίτλερ.

 

rounes 11

 

 

Σήμερα με την δήθεν "αναγέννηση" των ειδωλολατρικών θρησκειών, οι ρούνοι ε­πανέκτησαν την δημοτικότητά τους ως μα­ντικό σύστημα αλλά έπαψαν πλέον να συμ­βολίζουν την σύνδεση με την Φύση, με τους προγόνους, με την Φυλή».

 

 

rounes 12

 

Για το πόσο καθιερωμένα στη συνείδηση των εθνικοσοσιαλιστών είναι αυτά τα μαγικά σύμβολα παραθέτουμε την τελευταία μαρτυρία από ακραίο περιοδικό του χώρουόπου υπάρχει εκτενές άρθρο για τους Ρούνους. Διαβάζουμε:

 

rounes 13

 

 

 

 

ΡΟΥΝΟΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΒΟΡΙΩΝ ΘΕΩΝ

Οι Ρούνοι (ή Ρούνα όπως τους λένε πολλοί) είναι η βάση των αρχαίων εσωτερικών παραδόσεων των Τευτονικών λαών και αποτελούν ένα πλήρες σύστημα φιλοσοφίας και μαγείας. Είναι πολύ λίγες οι σελίδες για να αναπτύξει κανείς την έννοια την σημασία και την λειτουργία του Ρούνικου αλφάβητου αλλά καλό είναι να γνωρίζετε λίγα πράματα για αυτό, αφού αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημαντικό μέρος της ευρύτερης Ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς. Πριν όμως αναφερθούμε στους Ρούνους ας γνωρίσουμε το πάνθεον των θεών των βορείων λαών.

ΟΝΤΙΝ-αρχηγός όλων των θεών του βορρά, πατέρας θεών και ανθρώπων, θεός των ποιητών και των αναζητήσεων της αληθείας. Εμπνευστής των Ρούνων κρεμάστηκε 9 μέρες και νύχτες από το συμπαντικό δέντρο ΓΙΓΚΡΑΖΙΛ για να ανακαλύψει την σημασία τους.

ΘΩΡ-θεός του κεραυνού και του ουρανού. Προστάτης των αδύνατων και φύλακας του θεσμού του γάμου. Το παντοδύναμο σφυρί του είναι το ιερότερο σύμβολο της βόρειας παράδοσης.

ΣΙΦ-γυναίκα του ΘΩΡ και προστάτιδα του θερισμού.

ΦΡΙΓΓΑ-γυναίκα του ΌΝΤΙΝ, προστάτιδα της μητρότητας και του γάμου.

ΦΡΕΓΙΑ-θεά του έρωτα.

ΦΡΕΙ-θεός της γονιμότητας, αδερφός της ΦΡΕΓΙΑ.

ΕΓΚΙΡ-θεός των θαλασσών.

ΝΕΡΘΟΥΣ-η μεγάλη Μητέρα η αντίστοιχη ΓΑΙΑ.

ΜΠΑΛΤΕΡ-γιος του ΟΝΤΙΝ. Συχνά ταυτίζεται με τον Ήλιο.

ΤΙΡ-θεός του όρκου, της τιμής και της σωφροσύνης στη μάχη.

ΦΟΡΣΕΤΙ-θεός της δικαιοσύνης.

ΧΑΙΜΝΤΑΛ-προστατεύει τους φύλακες και τους στρατιώτες. Φύλακας του ΜΠΑΙΦΡΟΣ, της γέφυρας του ουράνιου τόξου που ενώνει τον κόσμο των θνητών με την ΑΣΓΚΡΑΝΤ.

ΛΟΚΙ-θεός της φωτιάς και της πονηριάς.

ΝΟΡΝΕΣ-οι αντίστοιχες Μοίρες των αρχαίων Ελλήνων.

ΣΟΛ και ΜΑΝΙ-η θεά του ήλιου και ο θεός της σελήνης».

 

rounes 14

 

Και παρακάτω τα εξής αποκαλυπτικά:

«Η βασική χρήση των Ρούνων ήταν ως μαντικό μέσο και λιγότερο για ενεργητικές μαγικές πρακτικές. Τους σκόρπιζαν σε ένα λευκό πανί και στην συνέχεια ο ιερέας έκανε προσευχή στους θεούς στραμμένος προς τον ουρανό και σήκωνε τα κομμάτια ένα ένα και τα ερμήνευε ανάλογα με την θέση τους (ίσια ή ανεστραμμένα) και έβγαζε το τελικό συμπέρασμα ανάλογα με τι συμβόλιζε ο κάθε Ρούνος.

Όσο αφορά τις μαγικές πρακτικές με Ρούνους χρησιμοποιούσαν τους Ρούνικους δεσμούς που ήταν ένας αρκετός δυνατός συνδυασμός διάφορων Ρούνων. Οι Ρούνοι είναι στοιχειακές δυνάμεις και σαν τέτοιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για καλό είτε για κακό και η ευθύνη για την χρήση τους βαραίνει αποκλειστικά τον χρήστη. Ελπίζω να πήρατε μία ιδέα για το μαγικό αυτό αλφάβητο των Βορειοευρωπαίων το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ευρωπαϊκού ψυχισμού.

"Μάθε πώς να τους σκαλίζεις.

Μάθε πώς να τους ερμηνεύεις.

Μάθε πώς να τους βάφεις.

Μάθε πώς να τους επικαλείσαι.

Μάθε πώς να τους χρησιμοποιείς τους Ρούνους...

Μα φρόντισε να μην ζητάς πολλά γιατί η κάθε χάρη ζητάει αντάλλαγμα. Είναι πιο καλά να μην ζητήσεις τίποτα από το να ζητήσεις πάρα πολλά"

 

rounes 15

 

Ο χριστιανός δεν μπορεί να ασχολείται με την μαγεία ούτε να θεωρεί παράδοσή του τις αποκρυφιστικές εισαγώμενες τεχνικές. Η Αγία Γραφή είναι σαφής «Να μη βρεθεί σε σένα κανένας, που να μαντεύει μαντείες, που να προβλέπει τα μέλλοντα με φωνές και παρατηρήσεις σημείων· μάγος, που ν’ ασχολείται με επαοιδία· εγγαστρίμυθος και τερατοσκόπος, που να καλεί τους νεκρούς» (Δευτ. 18:10). Γι’ αυτό το λόγο οι άγιοι Απόστολοι δίνουν εντολή στους Χριστιανούς να μη χρησιμοποιούν κανενός είδους μαγικά· «ου μαγεύσεις, ου φαρμακεύσεις» (Διαταγ. 7,3)· «φεύγετε.....επαοιδάς, κλήδονας, μαντείας, καθαρισμούς, οιωνισμούς, ορνιθοσκοπίας, νεκρομαντείας, επιφωνήσεις» (ό.π. 2,62)

Δεν αρκεί να δηλώνουμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και να ασπαζόμαστε επιδεικτικά τα Χριστιανικά σύμβολα, αλλά πρέπει να αποτάξουμε το σατανά και τα σύμβολά του. Ο άγιος Νικόδημος λέει: Για να φυλάγεσθε από τα μαγικά και την ενέργεια των δαιμόνων, να έχετε όλοι - μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες - κρεμασμένο στο λαιμό σας τον τίμιο Σταυρό. Τρέμουν οι δαίμονες τον τύπο του Σταυρού και φεύγουν μακριά όταν τον βλέπουν. Άλλωστε, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι στον άγιο Ιωάννη τον Βοστρινό, που είχε εξουσία κατά των ακαθάρτων πνευμάτων, τρία πράγματα φοβούνται περισσότερο· το Σταυρό, το άγιο Βάπτισμα και τη θεία Κοινωνία. Οι Έλληνες δεν δημιούργησαν τα ηρωικά τους έπη βασιζόμενοι σε μια άγνωστη και ΞΕΝΗ θρησκευτική κουλτούρα αλλά στην πίστη τους στον Χριστό και στον Σταυρό.

Ας το σκεφτούν αυτό όσοι ταυτίζουν τον εθνικοσοσιαλισμό με τον πατριωτισμό και την Ελλάδα.


ΠΗΓΕΣ:

  1. Περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» Τεύχος 30, ΣΕΠΤ.-ΟΚΤΩΒ. 2007
  2. Περιοδικό «RESISTANCE + ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» Τεύχος 25 ΔΕΚ. 2005
  3. Ο Felix Niedner, ο γερμανός μεταφραστής των αρχαίων Eddas, ίδρυσε την Κοινωνία της Θούλης το 1910. Το 1918, ο Rudolf Freiherr von Sebottendorf ίδρυσε το παράρτημά της στο Μόναχο.Αυτός, είχε ζήσει για πολλά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε ιδρύσει εκεί μια μυστική εταιρία που συνδίαζε το  εσωτερικό  σουφισμό και τη μασονία. Eπίσης υπήρξε μέλος της  Germanen  Order  (Τευτονική Τάξη), που ιδρύθηκε το 1912, ως μια ακροδεξιά κοινωνία με μια μυστική  αντι-σημιτική βάση. Μέσω αυτών των καναλιών, δολοφονίες, γενοκτονίες και αντι-σημιτισμός έγιναν μέρη των ιδεωδών της κοινωνίας της Θούλης. Ο αντι-κομμουνισμός προστέθηκε μετά την Βαυβαρική Κομμουνιστική Επανάσταση το 1918. Στα 1919, η Κοινωνία της Θούλης προσέγγισε το Εργατικό Κόμμα. Λίγο αργότερα, την ίδια χρονιά, ο Dietrich Eckart, μέλος του εσωτερικού κύκλου της Θούλης, σύστησε τον Χίτλερ και άρχισε να τον εκπαιδεύει μαθαίνοντάς του τις μεθόδους της χρήσης της δύναμης βρίλ για να δημιουργήσει τη φυλή των Άριων υπερ-ανθρώπων.Ο Χίτλερ, ασχολήθηκε με τον εσωτερισμό από μικρός, σπουδάζοντας Αποκρυφισμό και Θεοσοφία στη Βιέννη. Το σύγγραμμα  «Mein Campf»  («Ο αγών μου») το  αφιέρωσε στον Eckart. Το 1920, ο Χίτλερ ανέλαβε την αρχηγία του Εργατικού κόμματος, που πλέον είχε μετονομαστεί σε Εθνικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (Ναζί). Σημαντική επίδραση στο όλο σκεπτικό του Χίτλερ είχε ο Karl Haushofer (1869-1946), ένας σύμβουλος του γερμανικού στρατού που παρείχε τις υπηρεσίες του στην Ιαπωνία μετά το Ρωσο-Ιαπωνικό Πόλεμο στα 1904-1905. Αυτός, επηρεασμένος από τον Ιαπωνικό πολιτισμό, λένε πως επηρέασε πολύ την Γερμανο-Ιαπωνική συμμαχία που έγινε αργότερα. Επίσης ήταν μυημένος στην Ινδική και Θιβετανική κουλτούρα και υποστήριζε ότι είχε επισκεφθεί το Θιβέτ. Αφού λοιπόν υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ως στρατηγός, ο Haushofer ίδρυσε την Κοινωνία Βρίλ στο Βερολίνο, το 1918. Μοιράστηκε τις ίδιες αντιλήψεις με την Κοινωνία της Θούλης και κατά κάποιο τρόπο αυτές ήταν και ο εσωτερικός κύκλος της Κοινωνίας Βρίλ, που είχε επικονωνίες με ανώτερα όντα που ζούσαν σε υπόγειες πολιτείες με σκοπό να αποκτήσουν τις δυνάμεις των Βρίλ.Ο Haushofer ανέπτυξε τη διδασκαλία της Γεωπολιτικής και στις αρχές του 1920 έγινε διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωπολιτικής στο πανεπιστήμιο Ludwig - Maximilians στο Μόναχο. Ο Rudolf Hess υπήρξε ένας από τους πιό ένθερμους υποστηρικτές του Haushofer, όντας φοιτητής του και σύστησε τον καθηγητή του στον Χίτλερ. Έκτοτε οι δύο άνδρες έγιναν αχώριστοι. (Πηγή εδώ)
  4. Περιοδικό «N.S VIOLENCE» (ZINE FOR SKINS & HOOLIGANS - Issue 2) (Σημ. Εγκόλπιου: N.S=National Socialist)
  5. Η ΜΑΓΕΙΑ: ΑΓ.ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ http://www.egolpion.com/3A25BCF1.el.aspx

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...