Άρθρα που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν

Αγρυπνία στόν Ι.Ν.Παναγίας Αχειροποιήτου γιά τήν ὀρθόδοξη Χριστιανική οἰκογἐνεια ποὐ πλἠττεται ἀπό τίς προβαλλόμενες ἐκτροπές τῆς κοινωνίας [Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015]

afisa agrypnias panagias gia to pride 20150618 01 box

Προσευχόμαστε καί ἐπικαλούμαστε τό ἔλεος τοῦ Θεοῦ γιά τήν ὀρθόδοξη Χριστιανική οἰκογἐνεια ποὐ πλἠττεται ἀπό τίς προβαλλόμενες ἐκτροπές τῆς κοινωνίας.

 

Θὰ ἀπευθύνῃ χαιρετισμὸ ὁ Παναγιώτατος

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΣ.

 

Συμμετέχουν:

25 Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα τῆς Θεσσαλονίκης.


 

 

 

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 342 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.