Τὸ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ συλλαλητήριο γιὰ τὴ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στὴν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! [21 Ιανουαρίου 2018] (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΨΗΦΙΣΜΑ)

makedonia syllalhthrio thessalonikh box 02

Σχόλιο Τ.Ι.: Ύβρεις, συκοφαντίες και χοντροκομμένα ψέμματα, δεν μπορούν να αντέξουν μπροστά στην αλήθεια, μπροστά στη ψυχή του Λαού. Δείτε εικόνες από το συλλαλητήριο σε πλήρη εξέλιξη. Βροντερό παρών έδωσαν την Κυριακή 21/1/2018 οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης άλλα και πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα για να δηλώσουν την αντίθεση τους στην χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

makedonia syllalhthrio thessalonikh 02


Σχόλιο Τ.Ι.: Ύβρεις, συκοφαντίες και χοντροκομμένα ψέμματα, δεν μπορούν να αντέξουν μπροστά στην αλήθεια, μπροστά στη ψυχή του Λαού.

Βροντερό παρών έδωσαν την Κυριακή 21/1/2018 οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης άλλα και πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα για να δηλώσουν την αντίθεση τους στην χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων. Δείτε εικόνες και βίντεο από το συλλαλητήριο, στις 21 Ιανουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη, σε πλήρη εξέλιξη. Επίσεις διαβάστε το ψήφισμα.

 

 BINTEO

 Πλάνα τοῦ συλλαλητηρίου τῆς Θεσσαλονίκης γιά τήν Μακεδονία (Video)

(ThessalonikiGuide.gr)

 

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος (Video)

 

π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης απ τα Ανώγεια (Video)

 

κ. Κωνσταντίνος Καραΐσκος (Video)

 

κ. Σταύρος Λυγερός (Video)

 

Στγος Φράγκος Φραγκούλης (Video)

 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 02

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 03

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 01

 

 ΨΗΦΙΣΜΑ (κείμενο)

Ψήφισμα με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να «αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης του, από αρχαιοτάτων χρόνων, ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του», εγκρίθηκε κατά τη διεξαγωγή του συλληλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή του «Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία».

«Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού λαού στην εντολή αυτή του λαού θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα.

Αναλυτικά, το ψήφισμα της Επιτροπής:

«Κατά την ολοκλήρωση του Συλλαλητηρίου ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης, κ. Όθων Ιακωβίδης, ανέγνωσε το Ψήφισμα του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Ψήφισμα Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Σήμερα, την 21η Ιανουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή  Συνέλευση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας του μεγάλου αυτού ονόματος του

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ

προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα «Ελλάς».

Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους, αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία. Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή  Συνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.  

Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού,  θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία.

Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την 21η Ιανουαρίου 2018.

Για το «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 21 Ιανουαρίου 2018».

(Πηγή: news.in.gr, Ακτίνές)

 

 

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 134 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.