Την αποχριστιανοποίση της Ελλάδας… οραματίζεται ο Παπανδρέου

Πολλά και... συνηθισμένα για οικονομία και εθνικά θέματα είπε από το βήμα του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Γιώργος Παπανδρέου. Εκείνο που μας ξάφνιασε – αν και δεν θα έπρεπε – είναι η απάντηση του κ. Παπανδρέου σε ερώτηση Πολωνού βουλευτή για το θέμα της διατήρησης ή της απομάκρυνσης κάποιων θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, όπως... σχολικές αίθουσες.
Η απάντηση του κ. Παπανδρέου χρήζει… ερμηνειών. Αρχικά υπενθύμισε ότι ο προπάππος του ήταν Πολωνός. Επί της ουσίας, όμως, απάντησε ότι πρόκειται για ένα θέμα που προκαλεί διαμάχες, αλλά επί του παρόντος στην Ελλάδα δεν έχει τεθεί......
Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή καθώς, όπως είπε, «οι κοινωνίες γίνονται πολυεθνικές». Και συνέχισε ακάθεκτος: «Είναι ένα δύσκολο θέμα, καθώς πρέπει να ισορροπήσουμε μεταξύ παράδοσης και δικαιωμάτων, αλλά εδώ είμαστε για τα δύσκολα...».
Αλήθεια τις παραπάνω… σκέψεις του Πρωθυπουργού τις γνωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος και αν ναι τι πράττει για την επερχόμενη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας;

 

Πηγή: http://thriskeftika.blogspot.com

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 330 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.