Η Γερμανία αντικαθιστά τις τραπεζικές κάρτες και εξαλείφει την ανάληψη μετρητών

maestro card 01

 

Το παιχνίδι εξάλειψης των ΜΕΤΡΗΤΩΝ βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η Maestro δέχεται σοβαρή επίθεση. Στη Γερμανία η Maestro ήταν μία πολυεθνική υπηρεσία χρεωστικών καρτών που ανήκε στη MasterCard και είχε ιδρυθεί το 1992. Οι κάρτες Maestro μπορούσαν να συνδεθούν με τον λογαριασμό του κατόχου της κάρτας, ή μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως προπληρωμένες κάρτες. Ήδη βλέπουμε την ακύρωση των εν λόγω καρτών και την έκδοση νέων χρεωστικών καρτών. Γιατί; Οι νέες κάρτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ΑΤΜ εκτός Γερμανίας για την ανάληψη μετρητών. Οποιαδήποτε προσπάθεια ανάληψης μετρητών γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα.

Αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν σιγά-σιγά όλα όσα κρατούσαν σε τροχιά την παγκόσμια οικονομία. Το συνεχές κυνήγι τους για επιπλέον φορολόγηση υπονομεύει κάθε πτυχή του πολιτισμού. Αυτό θα έχει ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ διότι το μόνο που σκέφτονται είναι τις άμεσες ανάγκες τους χωρίς να αντιλαμβάνονται τις μελλοντικές καταστάσεις που δρομολογούνται. Πραγματικά, κάποιος πρέπει να αρχίσει να προσεύχεται για εμάς διότι οι υπεύθυνοι δεν ξέρουν τι κάνουν.

Επήγει να πατήσουμε Ctrl-Alt-Delete στις κυβερνήσεις. Πρόκειται για μαζική τρέλλα διότι χάνονται όλα εκείνα στα οποία βασίζονται οι λειτουργίες των κοινωνιών.

Από τη στιγμή που εξαλείψουν τα μετρητά, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο ποιος μπορεί να αγοράσει και ποιος μπορεί να πουλήσει οτιδήποτε.

 

Πηγή: Armstrong Economics, Αβέρωφ

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 86 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.