4ο Νεανικό Συνέδριο Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με θέμα: «Είσαι καλά δικτυωμένος;»

4o synedrio 04

4o synedrio 04


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου Νεανικού Συνεδρίου που διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο Επισκοπείο – Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Λαύριο και απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου με θέμα: «Είσαι καλά δικτυωμένος;».

 

Εισηγητές του Συνεδρίου ήταν ο κ. Μάκης Παπαγεωργίου (Οικονομολόγος – Δημοσιογράφος) και ο κ. Γεώργιος Κορμάς (Ιατρός – Εκπρόσωπος Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου) με θέμα ''Μύθοι και αλήθειες για το διαδίκτυο» στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος εισηγήθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Τζανακάκης (Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής) με θέμα ''Η θέση μας στον κόσμο του διαδικτύου».

 

Υπήρξε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους εισηγητές για το μείζον θέμα που είναι το Διαδίκτυο, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, ο οποίος και έληξε τις εργασίες του συνεδρίου.»

 

Το συνέδριο παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως και τα μέλη του γραφείου νεότητος, καθώς και οι Διευθυντές των Λυκείων της Λαυρεωτικής!

 

«Είσαι καλά δικτυωμένος;»

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Προσευχή- Εισαγωγή

 

Αρχιμανδρίτης π. Γεννάδιος Κουτσόπουλος

 

Μάκης Παπαγεωργίου (Οικονομολόγος – Δημοσιογράφος)

 

Προβολή

 

 Αρχιμανδρίτης π. Γεννάδιος Κουτσόπουλος

 

Γεώργιος Κορμάς (Ιατρός – Εκπρόσωπος Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου)

 

Μάκης Παπαγεωργίου: Κλείσιμο πρώτης συνδρίας

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Αρχιμ. π. Γεννάδιος Κουτσόπουλος: Εισαγωγή δεύτερης συνεδρίας

 

κα. Κάτσουλα

 

Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Τζανακάκης

 

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος

 

Ερωτήσεις

 

Κλείσιμο

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

4o synedrio 05

4o synedrio 06

 

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 299 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.