Νομικό ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Προασπίσεως Ελλήνων (εισαγωγικά)

 

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ:

 

-Τρόποι Νομικής αντιμετώπισης -Ενέργειες

 

-Ειδήσεις κρίσιμες και χρήσιμες για τα δικαιώματά μας

 

Στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ αυτό συλλέγουμε νομοθετήματα, ειδήσεις και δικαστικές ή εξώδικες ενέργειες που έγιναν και γίνονται για την αντιμετώπιση της τραγικής πολιτειακής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλεθει το Έθνος μας.

Μολονότι θεωρούμε, ότι η κρίση αυτή οφείλεται πρωτίστως στην πνευματική μας εκτροπή, ως λαού, από τις εντολές του Θεού, δεν παραθεωρούμε τις ευθύνες που έχουν οι εκάστοτε ταγοί -εκλεγμένοι ή "διορισμένοι" - για το κατάντημα αυτό.

Γι΄ αυτό συλλέγουμε και εκθέτουμε ενέργειες που έγιναν , καθώς και τρόπους που προτείνονται από ειδικούς για να αμυνθεί ο Έλληνας πολίτης σ΄αυτή την εκτροπή. Βέβαια , όλα αυτά αποτελούν απλώς προτάσεις και δεν έχουμε νομική ευθύνη για το αποτέλεσμα ή την ορθότητά τους.

Κάνοντας ό,τι μπορούμε , δεν απελπιζόμαστε, δεν σκύβουμε το κεφάλι, αλλά διατηρούμε την ελπίδα μας στο Θεό να σώσει την Πατρίδα μας μέσα από τη μετάνοια μας.

 

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.