Ο πρώτος τσιπαρισμένος άνθρωπος είναι πλέον γεγονός

tsiparismenos anthrwpos 01

 

Σχόλιο Tideon: Τι μας πληροφορεί το ιερό κείμενο της Αποκάλυψης του Ιωάννου για το χάραγμα; Ποια η συνέπεια για όσους δεχθούν το χάραγμα;

Αποκάλυψις Ιωάννου
[κεφ. 16, 2]

Καὶ ἀπῆλθεν ὁ πρῶτος καὶ ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ εἰς τὴν γῆν· καὶ ἐγένετο ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν ἐπὶ τοὺς ἀνθρώπους τοὺς ἔχοντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ.

(μεταφράση) Και έφυγε ο πρώτος και έχυσε τη φιάλη του στη γη: και έγινε έλκος κακό και οδυνηρό επάνω στους ανθρώπους που έχουν το χάραγμα του θηρίου και που προσκυνούν την εικόνα του.

 

Δείτε το δημοσίευμα της DAILY MAIL – που είναι σαφώς προπαγανδιστικό υπερ του τσιπ – και στο τέλος θα δείτε και το σχετικό βίντεο…

Ελεύθερη διέλευση, χωρίς τους εξονυχιστικούς ελέγχους των αεροδρομίων, ήταν η «ανταμοιβή» του Andrea Sjöström, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει εμφύτευμα (τσιπάκι) στον κόσμο!

Ο Sjöström έχει εμφυτεύσει ένα μικροτσίπ στο χέρι του και ανέβηκαν στην πτήση της Scandinavian Airlines από το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης στο Παρίσι.
Σύμφωνα με την daily mail ο πρώτος τσιπαρισμένος άνδρας, χρησιμοποίησε τον καρπό του για να περάσει από τους ελέγχους ασφαλείας του αεροδρομίου, χωρίς ουρές και χωρίς ταλαιπωρία.

Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του μικροτσιπ είναι στα £ 50 και τοποθετείτε κάτω από το δέρμα με σύριγγα και το μέγεθος του είναι μόλις όσο το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.

 

tsiparismenos anthrwpos 02

 

Η τοποθέτηση του μικροτσιπ, όπως την δημοσίευσε ο ίδιος ο Andrea Sjöström

 

 

Πηγή: Ταξίδι χωρίς ταυτότητα